27 11 06 70 mail@din-fh.dk

Montage

Din Freelance Håndværker håndterer enhver montage opgave

Er du på udkig efter et firma, der kan håndtere dine montage opgaver? Så er du altså kommet til det helt rette sted.

Din Freelance Håndværker håndterer nemlig en masse forskellige opgaver indenfor montage, og derfor garanterer vi også, at vi kan klare netop dine montage opgaver.

Vi er fagligt dygtige, og vi har flere års erfaring med privat- og erhvervs opgaver indenfor montage.

Med andre ord, kan du altså trygt og sikkert overlade dine montage opgaver til os! Vi tilbyder montage i henholdsvis Ringkøbing, Herning, Holstebro, Ikast, Silkeborg, Århus, Brande og Skjern, og bor du således i én af disse byer, kan du altså med stor fordel læse meget mere om vores montage tilbud lige her.

anvendelse af lift til store bygge projekter

Lad os klare både dine store og små montage opgaver

Skal kontoret have nye møbler, kantineinventar eller blot have hængt en ny opslagstavle op?

Så kan du altså snildt ringe til os – vi klarer din montage opgave med både omhu og stor faglighed.

Vi er løsningsorienterede, og vi har forståelse for betydningen af en arbejdsplads funktion. Derfor tilbyder vi også at klare dine montage opgaver udenfor normal arbejdstid, så i ikke bliver forstyrret i jeres arbejde.

Ved større montage opgaver har vi stærke samarbejdspartnere, hvilket give ros mulighed for sammen at løfte netop din opgave – og det sikrer naturligvis det bedst mulige resultat i sidste ende.

Din Freelance Håndværker arbejder desuden både for private, boligforeninger, entreprenører og andre erhvervsdrivende, og vi kan derfor med garanti også finde en montage løsning, der matcher netop dine ønsker og behov!

Vi tilbyder montage løsninger til både private og erhverv

Din Freelance Håndværker arbejder, som sagt, både for private, boligforeninger og erhvervsdrivende med ejendomsservice.

Dette indebærer mange forskellige opgaver, og det stiller derfor også krav til, at vi er omstillingsparate overfor dig som kunde samt dine opgaver.

Hos Din Freelance Håndværker vægter vi højt personligt engagement blandt vores medarbejdere, og det er derfor også den samme medarbejder, du vi have kontakt til gennem hele forløbet.

Dette gør vi, idet vi ønsker at skabe loyalitet og tryghed hos dig som kunde. Vi vil gerne sikre os, at vi kender vores kunder samt vores kunders behov, og vi ønsker ikke, at der skal opstå nogle misforståelser – og dette undgår vi netop, ved at tilknytte én medarbejder gennem hele projektet.

Er du således privat person, ejendomsudlejer eller erhvervsdrivende og har brug for hjælp til at finde samt få udført den bedste løsning af en helt bestemt montage opgave, så kontakt os gerne til en uforpligtende snak om dine behov.

Alle henvendelser er naturligvis uforpligtende og gode råd koster gratis.

nyopført hald med troldtek loft

Oplev service af allerhøjeste kvalitet hos

Din Freelance Håndværker

Din Freelance Håndværker drives af Martin Jørgensen, 34 år og fra Herning, Som er udannet tømrer.

Gennem årene har de mange arbejdsopgaver stået på blandt andet renoveringer af ejendomme og en masse andre specielle opgaver, og din Freelance Håndværker kan derfor også tilbyde en masse erfaring indenfor montage.

Der er fokus på tryghed og gennemsigtighed under hele processen, og derfor kan du altså trygt vælge Din Freelance Håndværker til din næste montage opgave. Er du således interesseret i at få et uforpligtende møde, gode råd eller blot noget helt tredje, så skal du altså ikke tøve med at kontakte os!

Du kan ringe til os på 27 11 06 70, eller du kan skrive en mail til os på mail@din-fh.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Referencer

Kan helt klart anbefale Martin – han er bare super dygtig, omhyggelig, punktlig, lyttende og giver gode forslag og løsninger ☺

Mona Madsen

Martin er til at regne med og tingene bliver klaret. Kan helt klart anbefale DFH!

Andreas Frank-Lysebjerg

Super hurtig service og billig ?? vi har valgt din freelance håndværker fordi de er dygtige og effektive ….
Jeg kontaktede Martin den 22 december og den 25 december stod han på adressen og var klar til at fikse det vi havde brug for … ?
Jeg giver jer 5 stjerner for jeres arbejde ??
Camilla Juncker

Super dygtige håndværker ?? de kan klart anbefales

Anders Knudsen

Fantastisk og yderst professionel service med fokus på kunden i centrum. Vi har brugt din freelance håndværker til flere ting i huset, og kan kun anbefales!!!

Peter Broberg

Punktlig, effektiv og god kvalitet. Kan helt klart anbefale.

Shane Højlund Mc Teigue

En håndværker, der udføre opgaver til UG, og er utrolig dygtig. Er punktlig og præsis.
Kan klart anbefale Martin..
René Bendtz Sørensen

Kundevenlig, kvalitetssikring og en fantastisk tømrermester. Godt arbejde Martin!

Jes Knudsen

nybyg i gullestrup

Gullestrup

M olesen ny facade

M. Olesen

nyt tag snejbjerg

Snejbjerg

renovering af hus i Lind

Lind

renovering af gård i Gødstrup

Gødstrup

Indhent tilbud

Hvad drejer henvendelsen sig om?